To menn snappet veske fra eldre dame

Alanya/Oslo: Da den 78 år gamle pensjonisten Rukiye Çakır (78) følte seg dårlig, valgte hun å dra til sykehuset for helsesjekk. Etter sykehusbesøket dro hun hjemover, men skal ha blitt overfalt av to menn, som snappet til seg veska hennes. Hendelsen fant sted i Konyaaltı-distriktet i provinsen Antalya.

Rukiye beskrev hendelsesøyeblikket til lokale medier og sa:

– Jeg følte meg dårlig og dro til sykehus for helsesjekk. Etter sykehusbesøket dro jeg hjemover, men ble overfalt av to menn. Jeg gjorde motstand, men ble dyttet i bakken. Da jeg skrek, begynte de å løpe. Hadde det ikke vært for den mannlige veterinæren, så ville jeg ha blitt liggende der. Jeg hadde ID-en (kimlik karti), en større pengesum og viktige journaler i veska mi, sier hun.

Politiet etterforsker nå ranet.

Se dagens hotellpriser (oppdatert 20.01.2020) i Alanya og Antalya: