Flere dødsfall i Alanya

Annonse

Det ble meldt om tre dødsfall samme dag, melder flere tyrkiske medier.

Alanya/Oslo: Det første dødsfallet ble meldt i Mahmutlar der en ukrainsk mann (66) ble funnet død i sitt eget hjem. Det var bekymringsmeldinger fra naboer som førte til at politiet rykket ut til den avdødes leilighet.

Den avdøde mannen ble sendt til obduksjon på rettsmedisinsk institutt i Antalya (Adli Tip Kurumu Grup Baskanligi). Politiet i Alanya etterforsker dødsfallet.

Det andre dødsfallet ble også meldt i Mahmutlar, står det videre i tyrkiske medier. Den fire år gamle jenta med russisk opphav, ble funnet livløs i sitt eget hjem. Det var moren som fant datteren sin livløs. Ambulansen ble raskt tilkalt, men livet sto ikke til å redde.

Den avdøde fireåringen ble sendt til obduksjon på rettsmedisinsk institutt i Antalya. Millitærpolitiet (Jandarma) etterforsker dødsfallet.

Det tredje dødsfallet ble meldt i Damlatas i Alanya, der en tysk mann (71) ble funnet død på sitt hotellrom. Det var rengjøringspersonale som fant mannen livløs. Ambulansen ble tilkalt, men livet sto ikke til å redde. Den avdøde ble sendt til obduksjon på rettsmedisinsk institutt i Antalya. Politiet har satt i gang etterforskning, står det videre i medier.

Annonse