Charterselskap med storstilt COMEBACK: Starter fire nye charterruter for 2020-sesongen!

Alanya/Oslo: Nylig offentliggjorde charterselskapet DETUR sine nye charterturer fra Ålesund, Trondheim, Bergen og Stavanger for 2020-sesongen – noe som betyr at de nå gjør comeback, og satser for fullt igjen på det norske markedet, ifølge selskapets hjemmesider. Fra før av tilbyr Detur charterreiser fra Oslo til Antalya lufthavn med Norwegian, samt lilleputten Gazipasa lufthavn med SAS.

Tyrkias nest største flyselskap med «Ad-Hoc Charter» avtale
Overraskende nok har Detur leid inn det tyrkiske lavprisselskapet Pegasus Airlines. Mest sannsynlig skal flyselskapet utføre såkalt «Ad-Hoc Charter». Lavprisselskapet har per i dag flyflåte bestående av 46 stk Boeing 737 – 800 og 24 stk Airbus A320 – 200, som brukes til både innlands- og utlandstrafikk. Les mer her

Artikkelen fortsetter under annonsen

Om Pegasus skal starte nye direkteruter fra nevnte byer, vites ikke. Men det er et stort potensiale for fullbookede flyvninger, skal vi tro etter lengre tids observasjoner på kommentarfeltene om mangel på charterreiser til Tyrkia fra norske byer.

Nedenfor kan du se flyprogrammet for 2020-sesongen:

Fakta:
Detur ble etablert som et reisebyrå i Tyrkia i 1993. I 1998 ekspanderte de utenfor Tyrkia til ulike deler av Europa, og ble kjent som Detur International den gang. I 1999 startet charterselskapet opp sin virksomhet i Norge. I dag finnes Detur i hele Skandinavia, samt Finland. Selskapet frakter over 200 000 gjester årlig.

For mer info, sjekk www.detur.no