Andre turistrekord på én uke: 90.889 turister ankom Antalya lufthavn lørdag!

Annonse

Antalya/Oslo: For ørtende gang melder Antalyas guvernør, Münir Karaloğlu, om trafikkstatistikken på sin Twitterkonto, skriver flere etablerte medier i Tyrkia.

Artikkelen fortsetter under bildet

Profesjonell guvernør. Karaloğlu er kjent for å være en aktiv bruker av Twitter. Guvernøren har nemlig all grunn til å benytte seg av denne plattformen. Tilgangen til informasjon har så å si vært en bidragsyter til at «vaktbikkjene» overfor de tradisjonelle medier, er flyktige enn før.
Med andre ord besitter Karaloğlu medieteknikker.

Dagsrekorder så langt
– Dagsrekord for tredje gang så langt, skrev Karaloğlu på sin Twitterkonto, som ble sitert i tyrkiske medier. Sist lørdag kom det totalt 90.889 turister til Antalya internasjonale lufthavn, som også inkluderer lilleputten Gazipaşa lufthavn:

29.06.2019
90.989 turistankomster
22.06.2019
86.308 turistankomster
08.06.2019
85.205 turistankomster


Artikkelen fortsetter under annonsen

Booking.com

Aldri har det vært så stor optimisme i turistindustrien!
Vi har tidligere skrevet om første kvartal (2019) som oppsummerte antall utenlandske turister til Antalya Lufthavn. Den gang sa flyplasslederen, Salih Gurhan, at målet var å nå 15 millioner turister for 2019-sesongen.

Senere ble det forventet fortsatt økning i turismen, med en million mer, fortalte guvernøren i samme artikkel. Fortsetter rekordene, vil turistindustrien nærmest garantert slå fjorårets rekord, som var i underkant av 13,6 millioner turister.

Annonse