Forsiden Om

Om

Alanyaposten.no var i utgangspunktet ment å være et hobbyprosjekt, og vi har fått en stor plass i samfunnet når det gjelder kredibilitet. Siden oppstart har etablerte medier her til lands videresitert våre nyheter. Vi har blant annet blitt sitert i NRK, TV2 Nyhetene, NTB, VG, Dagbladet og Nettavisen for å nevne noen.

Alanyaposten i korte trekk (sist oppdatert: 16.08.2019):

– Gratis nettavis – ingen betalingsmur

– Etablert i 01. mars 2019.

– Ca. 5450 e-postabonnenter.

– Siden Alanyaposten ikke får økonomisk støtte fra Stiftelsen Fritt Ord o.l., er vi avhengige av annonsørene for å kunne overleve. Dette skjer gjennom såkalt «internettmarkedsføring», der våre samarbeidspartnere (annonsørene) får synliggjøre seg med bannerannonse. Alanyaposten forholder seg til annonsører innen livsstil, reise- og forbruksartikler.

*Som en del av strategien under etableringsfasen har vi unnlatt å opprette en Facebookside.

– *Personen bak Alanyaposten har PR- og kommunikasjonsfaglig bakgrunn og benytter sin kunnskapskapital.

*Vi mener: Sosiale medier er ikke et godt demokratisk sunnhetstegn. Vi ønsker ikke å bli beskyldt for å spre falske nyheter, noe som vi overhodet ikke gjør. Vi har også gjennomført en kvantitativ spørreundersøkelse hvor vi har spurt våre e-postabonnenter om problemstillingen.Resultatet ble: Respondentene ønsket seg ikke en Facebookside.

*Vi er innforstått med Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakatens krav.

Alanyaposten i pressen: